kunst en cultuur

kunst en cultuur

Muziek- en Dansproductie De Speeldoos

Wij zijn Arlène Drenkelford en Anja van der Velden-Witte, twee enthousiaste vrouwen, die al meer dan 25 jaar vanuit de twee verschillende kunstdisciplines muziek en dans met elkaar samen werken. Door het delen van onze talenten vormen wij een unieke combinatie.
Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitvoeren van muziek- en dansprojecten voor peuters en basisonderwijs, waarin de kinderen een actieve rol spelen.

Een muziek- en dansproject is ontworpen aan de hand van een verhaal, gebeurtenis of thema en sluit aan op de belevingswereld van de kinderen.
Tijdens onze lessen wordt niet alleen de muzikaliteit en dansontwikkeling van het kind gestimuleerd, maar ook andere ontwikkelingsgebieden, zoals de taal/spraak, de cognitieve, de zintuiglijke, de sociaal-emotionele, de motorische en de creatieve ontwikkeling.

In de lessen maken wij gebruik van muziek met en zonder verhaal, liedjes, dansexpressie, kinderdansen en bewegingsspelletjes in diverse muziekstijlen eventueel met behulp van verschillende dansmaterialen en Orff-instrumenten. U kunt daarbij denken aan dansdoekjes, linten, stokken, pollepels en ballen, evenals xylofoons, sambaballen, ritmestokjes, trommels, belletjes, etc...

Voorop bij dit alles staat het plezier beleven aan muziek, beweging en dans!
 

[BEKIJK AANBOD]

afbeelding
Muziek- en Dansproductie De Speeldoos
Ringvaart 4
3124PB SCHIEDAM