kunst en cultuur

kunst en cultuur


Dagproject

ALTIJD JARIG!

Categorie ProjectenVoorstelling is geschikt voor groepen 1 t/m 8Categorie Muziek & ZangCategorie Dans & BewegingCategorie Literatuur & Taal

We vieren zo graag feest en in één dag met de hele school een voorstelling maken is één van de leukste manieren om dat te doen!

Wat is er nu leuker dan jarig zijn? Je krijgt cadeautjes, iedereen is lief voor je, er is taart en limonade en van die felgekleurde snoepjes die je normaal gesproken nooit mag hebben van je moeder, maar vandaag wel. Gewoon, omdat je jarig bent. Er is alleen heel groot nadeel aan jarig zijn… De dag erna ben je niet meer jarig! En dat is natuurlijk heel erg verschrikkelijk stom. In de voorstelling ‘Altijd jarig!’ besluit Saar dat haar verjaardag dit jaar nooit meer voorbij gaat. Maar is dat eigenlijk wel zo leuk als het klinkt?

‘Altijd Jarig!’ is een feest voor de hele school. Een team van docenten neemt het over en werkt met de hele school aan een voorstelling. Deze spelen we aan het eind van de dag voor papa’s, mama’s, opa’s, oma’s, broers, zussen en alle andere geïnteresseerden..
Van kleuters tot groep 8; allen staan op het podium te schitteren! De school ontvangt voorafgaand aan de projectdag een uitgebreid informatie pakket. Daarin staan onder andere lessuggesties die elke leerkracht zelfstandig in de eigen klas kan doen om vooraf al in de stemming te komen, Ook wordt aangegeven per klas wat ze gaan doen, welke kostuums meegebracht moeten worden, welke knutselopdracht ze krijgen en hoe hulpouders de kinderen kunnen grimeren. Aan elk puntje is gedacht en samen maken we een dag om nooit te vergeten!

Algemene gegevens
Doelgroep:gehele school, groep 1 t/m 8
Aantal deelnemers:bespreekbaar, max 30 per klas
Duur:1 lesdag uitgaande van een continu rooster.
voorstelling speelt na schooltijd direct aansluitend.
Kosten:€2000,-
Minimum prijs voor een school met acht groepen.
Prijs is ex. reiskosten.
Boekingsperiode:Gehele schooljaar op aanvraag
Bijzonderheden:School moet zorg dragen voor meerderen lokalen om te repeteren, een plek om te spelen, een goede geluidsinstallatie en microfoon. (Kan tegen meerprijs door Buro Bannink geregeld worden.)

Tijdsinvestering:

 Gehele dag 

Organisatie/vorm:

Minimaal 3 ruimte om te repeteren, met minimaal 4 geluids installaties liefst met mp3 aansluiting en grote ruimte om de voorstelling te spelen.

[RESERVEER HIER]

<< terug naar het overzicht

 • Buro Bannink
 • Projecten
 • Discipline: dans, muziek, theater
 • Werkvorm: Actief
 • Competenties: Creërend vermogen, Kijken naar cultuur (receptief), Onderzoekend vermogen, Vermogen zich te presenteren, Vermogen tot zelfstandig werken, Vermogen tot samenwerken
 • Thema's: sociale en emotionele ontwikkeling, vieren en herdenken, talentontwikkeling,
 • Niveau: groep 1, groep 2, groep 3, groep 4, groep 5, groep 6, groep 7, groep 8
 • Gehele schooljaar op aanvraag
 • Locatie: op school
 • €2000,- Minimum prijs voor een school met acht groepen. Prijs is ex. reiskosten.
 • Kerndoelen
  Kerndoel 37: Waarden en normen
  Kerndoel 54: Uitdrukken en communiceren
  Kerndoel 55: Reflecteren
afbeelding