kunst en cultuur

kunst en cultuur


Op zondag 9 is er weer van alles beleven in Beleef Kethelpoort.

In het thema van openMomentendag is typisch historisch Schiedam te beleven in de Groene Raet. Schion tegenover op het Natuur en Milieu educatief centrum is voor ieder wat wils te beleven en te bewonderen. Deze keer is in samenwerking met de kinderopvang Greenkids ook voor de kleintjes van alles te snacken. Ook is in de Boshoek zijn weer de luchtacrobaten met roofvogelshows van Ruben van Maaren en zijn team (zij verzorgen ook de demonstraties met Raven in park de Efteling)  te bewonderen. Ook is het mogelijk voor diegene die dit durven om te beleven hoe een spin aanvoelt op je hand. Kinderen kunnen zich ook bezighouden met het populaire uilenballen pluizen, knutselen met papier, het maken van je eigen vogelspin, nestkasten timmeren, hun kennis met een natuurquiz toetsen enz.

 

Dus prik zondag 9 september 2018 vast in je agenda.

Open vanaf:   11:00 tot 16:00 uur
Toegang: gratis

 

Groen doet goed Schiedam de kinderen om naar buiten te gaan met een activiteitenpaspoort. Het paspoort bevat 50 activiteiten die kinderen gedaan moeten hebben voor hun 12de. Ieder kind op een Schiedamse basisschool ontvangt een activiteitenpaspoort.

 

 

Opmerkingen:

Ook de Boshoek, speel-o-theek Ikkie en de voorbeeldtuinen van de Groene Raat zijn open op deze dag. Allen vertegenwoordigen de Schiedamse Groene Driehoek c.q. (Kethel) poort tot en van Midden-Delfland.

[RESERVEER HIER]

[roosters]

<< terug naar het overzicht

  • NME Gemeente Schiedam
  • publieksactiviteit
  • biodiversiteit, dieren, landschap, natuur, voeding, water
  • Harreweg 10-12
afbeelding