Na de Storm Theaterproducties

Aanbieder

Na de Storm Theaterproducties is een samenwerking van acteur Hok Tan en regisseur Karin Netten. Na de succesvolle voorstellingen BinnenBrand voor Festival Zwolle en De Chinees & de paaldanseres voor Festival Cement, is dit hun derde voorstelling samen. 

Karin Netten is zowel afgestudeerd aan de AHK regieopleiding (2008) als aan de NHL docent drama opleiding (2004). Momenteel is zij artistiek coordinator en regisseur bij het Kameroperahuis. Daar begeleidt zij talentvole theatermakers bij o.a. schoolvoorstellingen voor het voortgezet onderwijs. Ook is zij artistiek leider bij theatergroep YNX! Bij het Ro Theater is zij jarenlang werkzaam geweest als regie assistente van Alize Zandwijk. En maakte zij zelf voorstellingen bij Productiehuis Braband, Generale Oost en de Toneelschuur in Haarlem.

Hok Tan heeft na zijn acteursopleiding, Studio Herman Teirlinck (2002) in Antwerpen, voornamelijk bij het OT thetare gespeeld (2006-2012) en Theaterbedrijf Bonheur in Rotterdam gespeeld. Sinds 2011 speelde hij in verschillende jeugdtheaterproducties bij Theatergroep Siberia, Theater Kwatta, Stella Den Haag, NT Jong, en Het Filiaal. Ook speelde hij in verschillende tv series als Flikken Maastricht, Smeris, Danny Lowinski en Vechtershart. Daarnaast is hij theaterdocent. Eerst bij ToBe in Dordrecht en nu bij Stichting Kunstzinnige Vorming Rotterdam (SKVR). 

 

Contact

Na de Storm Theaterproducties

Schiedam 148 D

3038BG ROTTERDAM

Vragen over een activiteit van Na de Storm Theaterproducties?