De Cultuurschool

Aanbieder

Energieke kunst- en cultuurprojecten voor het VO en MBO onderwijs. We zijn succesvol in maatwerk op jouw locatie en realiseren projecten op gebied van Nieuwe media, Beeldende vorming en Taal. 

Contact

De Cultuurschool

Overblaak 58

3011MH Rotterdam

Vragen over een activiteit van De Cultuurschool?

Binnen De Cultuurschool is veel kennis en ervaring aanwezig. Zo beschikt de Cultuurschool over kennis van vernieuwend onderwijs, kunst, cultuur en maatschappelijke ontwikkelingen. En minstens zo belangrijk; De Cultuurschool beschikt over de vaardigheden en ervaring om cultuur, onderwijs en maatschappij samen te brengen in projecten die werken. Hierdoor kan De Cultuurschool de juiste workshop leveren voor elk project. 

We brengen kunst en cultuur direct naar jouw school! Of het nu gaat om een korte workshop of een cultuurdag voor de hele school, we bieden een aanbod voor alle soorten onderwijs. Met onze ervaring en onze kwalitatieve netwerk van kunstdocenten, bieden we een op maat gemaakte oplossing voor jouw specifieke wensen.

Bij De Cultuurschool weten we hoe we leerlingen kunnen verrassen en uitdagen met onze culturele workshops. Onze docenten zijn professionals die niet alleen ervaring hebben in het geven van workshops, maar ook actief werkzaam zijn in hun vakgebied.

Aanbod van De Cultuurschool