kunst en cultuur

kunst en cultuur

MINICURSUS UKELELE, SING AND PLAY

Stichting Mooi Werk


SING & PLAY ukulele mini-cursus

In deze cursus leer je in 5 lessen liedjes spelen op de ukulele in combinatie met zang. Je begint met de basis akkoorden aan de hand van bekend repertoire, zoals verjaardagsliedjes en andere kinderliedjes. Vervolgens kun je gelijk door met het leren spelen van je favoriete songs.

De ukulele is geen ingewikkeld instrument om te leren bespelen. Ook leent de ukelele zich goed om zelf songs bij te schrijven. Je hoeft simpelweg niet maanden te studeren om mooie songs te kunnen spelen, zingen en maken. Het zal je verbazen!

Over de docent, Wies Peters

Wies heeft haar diploma (bachelor pop zang) behaald aan de popafdeling van Codarts en is al een flink aantal jaar werkzaam in de muziek, onder de artiestennaam Delouise en KAT SKILLS. Op dit moment staat zij in de theaters met de voorstelling Fleetwood Mac: The Incredible Story, samen met de Rotterdamse band The Cosmic Carnival. zij deed eerder de minuut bij DWDD en zij heeft het voorprogramma verzorgd voor o.a. Beth Hart en Direct. Al haar eigen songs schrijft zij op de ukulele.

 

[RESERVEER HIER]

<< terug naar het overzicht

  • Stichting Mooi Werk
  • Nascholing
  • Les 1 maandag 9 maart
  • 16:00 tot 17:00 uur
  • Deelname aan de cursus van 5 lessen kost € 50,- incl Ukelele en stemapparaat.