kunst en cultuur

kunst en cultuur


Gemeente Schiedam, Halo Jobbing en Fietsexamen Nederland organiseren ook in 2023 samen het praktisch verkeersexamen voor alle basisschoolleerlingen, dat voor het eerst in 2019 succesvol heeft plaatsgevonden.

Alle leerlingen uit groep 7 van de Schiedamse basisscholen kunnen ook in 2023 deelnemen aan dit examen. Zo doen zij meer ervaring op in het verkeer. Dit fietsexamen sluit ook uitstekend aan bij de SDG doelen (gemeentelijke doelstellingen)

In 2 gebieden

Het examen wordt in 2023  afgenomen op woensdag 21, donderdag 22 en vrijdag 23 juni 2023 (na het theoretisch verkeersexamen). Deelname wordt gecoördineerd door Fietsexamen Nederland. Deelname is niet verplicht, maar gebeurt op basis van inschrijving vooraf. De examens worden in de volgende gebieden gehouden: Schiedam Zuid en Schiedam Noord.

Tijdens het Praktisch Verkeersexamen brengen uw leerlingen in praktijk wat zij tijdens de verkeerslessen in de klas hebben geleerd.  U hoeft niets te organiseren voor het examen, dit wordt u volledig uit handen genomen. Voor kinderen die geen fiets hebben, worden leenfietsen  beschikbaar gesteld. Er staat uw leerlingen dus niets in de weg om aan het examen deel te nemen.

De leerkrachten van groepen 7 kunnen zich aanmelden voor praktisch verkeersexamen 2023 Schiedam via de link Fietsexamen 21 – 22 – 23 juni 2023 Schiedam 

Zie voor meer informatie:Fietsexamen.com/schiedam/voor-de-leerkracht

Voor meer informatie over inschrijvingen en leenfietsen kan je terecht bij de  organisatie Halo Jobbing clyde@halojobbing.nl tel 070 - 20 40 120 Verkeerseducatie - Halo Jobbing

Uitvoering door:

school - begeleider

[RESERVEER HIER]

[roosters]

<< terug naar het overzicht

  • NME Gemeente Schiedam
  • Programma
  • milieu, verkeer en vervoer
  • Zorg en Verantwoordelijkheid,
  • groep 7
  • Kerndoelen
    Kerndoel 34: Gezondheid
    Kerndoel 35: Redzaam gedrag
11. Duurzame steden en gemeenschappen12. Verantwoorde consumptie en productie
afbeelding