Podiumparel
groep 4 - 6

Met Hippe Gasten de Wereld Rond (7+)

Theater aan de Schie

Tijdens de bandrepetitie van Hippe Gasten zijn de kinderen getuige van de meest bijzondere repetitie ooit! De luchtballon in hun oefenruimte brengt ze op een magische reis langs grote steden, donkere oerwouden en hippe stranden over de hele wereld. Ze ontdekken nieuwe muziek, vreemde gebruiken en mooie culturen. Het lijkt allemaal zo anders en soms ook gek, maar als je echt goed luistert naar het gevoel in de muziek, dan herken je vaak meer dan je denkt. Muziek is overal! Dit laat de nieuwe theatershow van de energieke band Hippe Gasten zien!

Kenmerken

Type activiteit: Voorstellingen

Discipline: Muziek

Thema:

Leerdoelen: Kunstzinnige oriëntatie

21e eeuwse vaardigheden: Sociale en culturele vaardigheden, Creatief denken

Periode

5 november 2024

Locatie

Theater aan de Schie

Tijdinvestering

60 minuten

Beschikbaarheid

Boekbaar

Aanmelden

LET OP: Dit programma is ook boekbaar via het vrije aanbod!

Extra informatie

  • Het programma Cultuurparels is voorgefinancierd door de schoolbesturen. Boek je een programma via het vrije aanbod dan dient de school de kosten voor deelname zelf te betalen. Heb je de Cultuurparels met jouw klas dit schooljaar al benut? Boek dit project dan via het vrije aanbod.

Vragen over de activiteit?

Afbeelding Theater aan de Schie
Neem voor vragen over de activiteit contact op met Theater aan de Schie op 010 246 25 55 of via educatie@theateraandeschie.nl

Waarom?

Cultuurparels

Het volgen van de leerlijn Cultuurparels waarborgt een brede ontwikkeling cultuureducatie voor de leerlingen van groep 1 t/m 8. De uitvoering van de Cultuurparels vindt plaats in opdracht van de schoolbesturen. Zij staan garant voor het budget van 10 euro per leerling per jaar. De programma’s van de Cultuurparels zijn samen met de instellingen en scholen ontwikkeld. Door de Cultuurparels te volgen, bezoekt elke bouw eenmaal elke culturele instelling in de stad en is ook de doorgaande leerlijn Brandersstad voor alle leerlingen van Schiedam gewaarborgd.