Podiumparel
groep 1 - 3

Zirkoes Fantastika (4+)

Theater aan de Schie

Door de geur van verse popcorn en zaagsel weet je het zeker: het circus is in de stad!
Bibi oefent haar act op het hoge koord en Maximo wordt dankzij de erfenis van opa de beste goochelaar aller tijden… Maar als hij per ongeluk het konijn van Bibi laat verdwijnen is het optreden niet zo belangrijk meer. Bibi is boos. Van haar hoeft het doek niet meer op… Wat moeten ze nu?

Een fysieke en humoristische voorstelling vol live muziek, over het gemis van dierbaren en over dat je samen altijd meer kan dan alleen.

Kenmerken

Type activiteit: Voorstellingen

Discipline: Theater

Thema:

Leerdoelen: Kunstzinnige oriëntatie

21e eeuwse vaardigheden: Samenwerken, Creatief denken, Probleem oplossen

Periode

3 juli 2025

Locatie

Tijdinvestering

50 minuten

Beschikbaarheid

Boekbaar

Aanmelden

LET OP: Dit programma is ook boekbaar via het vrije aanbod!

Extra informatie

  • Tijdsinvestering:

    50 minuten

  • Het programma Cultuurparels is voorgefinancierd door de schoolbesturen. Boek je een programma via het vrije aanbod dan dient de school de kosten voor deelname zelf te betalen. Heb je de Cultuurparels met jouw klas dit schooljaar al benut? Boek dit project dan via het vrije aanbod.

Vragen over de activiteit?

Afbeelding Theater aan de Schie
Neem voor vragen over de activiteit contact op met Theater aan de Schie op 010 246 25 55 of via educatie@theateraandeschie.nl

Waarom?

Cultuurparels

Het volgen van de leerlijn Cultuurparels waarborgt een brede ontwikkeling cultuureducatie voor de leerlingen van groep 1 t/m 8. De uitvoering van de Cultuurparels vindt plaats in opdracht van de schoolbesturen. Zij staan garant voor het budget van 10 euro per leerling per jaar. De programma’s van de Cultuurparels zijn samen met de instellingen en scholen ontwikkeld. Door de Cultuurparels te volgen, bezoekt elke bouw eenmaal elke culturele instelling in de stad en is ook de doorgaande leerlijn Brandersstad voor alle leerlingen van Schiedam gewaarborgd.