Podiumparel
groep 3 - 6

Kees (5+)

Theater aan de Schie

Kees woont in een oud huis, samen met zijn ouders maar die zijn er bijna nooit. Die hebben het druk met werken en Kees is vaak alleen. Op zijn kamer bouwt Kees de meest fantastische hutten, tekent hij gekke cartoon figuren of verzint verhalen over ridders, kastelen en rovers. Soms, als hij nog wakker in zijn bed ligt, wordt hij weleens bang. Buiten roffelt de wind tegen de ramen, de tv begint tegen hem te praten en zijn wasbak loopt over tot een kolkende rivier. Kees kan niet anders dan erop uittrekken en zijn angsten trotseren.

Kenmerken

Type activiteit: Voorstellingen

Discipline: Theater

Thema:

Leerdoelen: Kunstzinnige oriëntatie

21e eeuwse vaardigheden: Kritisch denken, Creatief denken, Probleem oplossen

Periode

Locatie

Beschikbaarheid

Boekbaar

Aanmelden

LET OP: Dit programma is ook boekbaar via het vrije aanbod!

Extra informatie

  • Het programma Cultuurparels is voorgefinancierd door de schoolbesturen. Boek je een programma via het vrije aanbod dan dient de school de kosten voor deelname zelf te betalen. Heb je de Cultuurparels met jouw klas dit schooljaar al benut? Boek dit project dan via het vrije aanbod.

Vragen over de activiteit?

Afbeelding Theater aan de Schie
Neem voor vragen over de activiteit contact op met Theater aan de Schie op 010 246 25 55 of via educatie@theateraandeschie.nl

Waarom?

Cultuurparels

Het volgen van de leerlijn Cultuurparels waarborgt een brede ontwikkeling cultuureducatie voor de leerlingen van groep 1 t/m 8. De uitvoering van de Cultuurparels vindt plaats in opdracht van de schoolbesturen. Zij staan garant voor het budget van 10 euro per leerling per jaar. De programma’s van de Cultuurparels zijn samen met de instellingen en scholen ontwikkeld. Door de Cultuurparels te volgen, bezoekt elke bouw eenmaal elke culturele instelling in de stad en is ook de doorgaande leerlijn Brandersstad voor alle leerlingen van Schiedam gewaarborgd.