Workshops
groep 0

Dansen zonder grenzen

Met ‘dansen zonder grenzen’ willen we jonge creatieve dansamateurs in Schiedam een platform
bieden om twee dansproducties van 30 minuten te ontwikkelen, elk in samenwerking en onder begeleidingvan een professionele choreograaf. Met dit programma laten we zien dat dansen voor iedereen is en dat er geen beperkingen zijn. Het resultaat zijn twee verschillende werken die gepresenteerd worden in een double bill programma. Deze
twee werken trekken verschillende groepen deelnemers en publiek aan, zodat uiteindelijk een heel divers publiek de hele voorstelling ziet. Magnezy Dance Production nodigt twee professionele jonge choreografen uit die al werk maken in het veld van cultuurparticipatie.

Kenmerken

Type activiteit: Workshops

Discipline: Dans

Thema:

Leerdoelen: Kunstzinnige oriƫntatie

Periode

01-07-2023 t/m 01-11-2023

Locatie

Beschikbaarheid

Boekbaar

Extra informatie

 • Kosten:

  Deelname aan de workshop zijn gratis

 • Tijdsinvestering:

  Workshop 4 tot 5 weken

 • Opmerkingen:

  Projectdoelen:
  - Het ontwikkelen van nieuwe en representatieve dansvoorstellingen van hoge kwaliteit voor en door jongerenmin Schiedam.
  - Stimuleren van jonge deelnemers om zichzelf te uiten en te ontwikkelen binnen het creatieve proces, de uitkomst te delen op een podium en het vergroten van hun zelfrespect.
  - Jongeren de kans geven om volgens een goed gevestigde werkwijze te werken met de faciliteiten van Magnezy Dance Productions
  - Een voor MDP nieuwe groep jonge dansers bereiken als deelnemers en performers.

Vragen over de activiteit?

Neem voor vragen over de activiteit contact op met Magnezy Dance Productions