Event

Parels van Schiedam lanceert nieuwe website tijdens Inspiratiemiddag in de Havenkerk Schiedam

Margo Onnes

Op woensdag 7 juni lanceren de afdeling Cultuureducatie van de Bibliotheek Schiedam en stichting Code Groen met trots hun nieuwe website Parels van Schiedam tijdens de feestelijke Inspiratiemiddag Parels van Schiedam in de Havenkerk Schiedam.

Wethouder Frans Hamerslag zal aanwezig zijn om zowel de nieuwe website te lanceren en daarmee het nieuwe seizoen Cultuurparels 2023/2024 te openen. Tijdens de informatiemarkt Parels Peilen presenteren organisaties en instellingen uit de stad hun aanbod voor het nieuwe schooljaar. De inspiratiemiddag is elk jaar weer een goede gelegenheid voor scholen en aanbieders van kunst & cultuureducatie en natuur & milieueducatie om met elkaar te spreken over het aanbod voor het nieuwe schooljaar.

Eind 2022 besloten de afdeling Cultuureducatie van de Bibliotheek Schiedam en stichting Code Groen in samenspraak met de instellingen en scholen om de boekingswebsite Parels van Schiedam te vernieuwen. Het ontwerpbureau Friends For Brands werd ingeschakeld om het boekingsplatform Parels van Schiedam te vernieuwen en nog makkelijker toegankelijk te maken voor alle scholen, ouders en aanbieders in Schiedam.  Wij zijn bijzonder gelukkig met het resultaat. Ontdek gauw alle Parels van Schiedam en open je wereld!