Noordrand
Muziek
groep 3 - 4

Noordrand: Blokfluit groep 3-4

De blokfluit is een handig instrument voor jonge kinderen om te beginnen met muziek maken. Je kan al snel een paar noten blazen en met elkaar een liedje spelen. Op een speelse manier maak jij kennis met de blokfluit en misschien is dit wel het begin van jouw muziekcarriƩre! De blokfluitlessen worden gegeven namens de Muziekvereniging Sint Radboud door docente Elena Garcia Verduras. In de les leren kinderen stap voor stap het instrument beheersen met verschillende oefeningen en liedjes uit het lesboek.

Let op: Bij deze les dient u bij de docent het lesboek (a 8 euro) en indien nodig een blokfluit (a 12 euro) aanschaffen. Het geld dient u bij de eerste les mee te nemen en contant af te rekenen met de docent.

Opmerkingen

1: Wanneer de begintijd van deze les niet aansluit op de eindtijd van de school van uw kind, schrijft u zich dan in op de reservelijst met de opmerking: 'Interesse in de les om 15:30 i.v.m eindtijd school'.

2: De lessen zijn volledig gratis om aan deel te nemen. Let op: Bij absentie (meer dan twee lessen missen zonder geldige opgaaf van reden) brengen wij een boete van 25 euro in rekening (het oorspronkelijke cursustarief). Dit om spookinschrijvingen te voorkomen.

Planning

Let op: Bij voldoende animo starten wij ook een les om 15:30 tot 16:30!

Locatie: IKC Kethel Lindeijerstraat 14 3121 JB

Periode

14-03-2023 t/m 30-05-2023

Locatie

IKC Kethel

Beschikbaarheid

Maximum bereikt

Vragen over de activiteit?

Neem voor vragen over de activiteit contact op met Wijkcultuurklassen Schiedam