Noordrand
Theater
groep 1 - 4

Noordrand: Theater & Yoga groep 1-4

In de Wijkcultuurklas Theater en Yoga leer jij jezelf kennen in al jouw speciale kleuren! Samen gaan we op ontdekkingsreis door je héle lichaam. Wow! Kan dat? Ja! Want ik heb de schatkaart gevonden en neem jullie mee op reis! Wist je bijvoorbeeld dat er een zonnetje in jouw buik woont? Die gaan we met heerlijke bewegingen, wat we ook wel yoga noemen, wakker maken! Op vrolijke muziek neem ik je mee op reis door de magische wereld van jouw lichaam, waardoor je helemaal blij en ontspannen bent na onze avonturen. Iedere week spelen we een speciaal en magisch verhaal. Wat dacht je van een reis naar de Jungle vol dieren, geuren en kleuren? Ontmoeten we de krokodil die in jou leeft! Of doen we de maangroet en reizen we helemaal af naar de maan; een magische vlucht langs de sterren! Hou je van lekker gek doen en van fantasieverhalen spelen? Dan is de yoga- & theaterles echt iets voor jou!

De Theater en Yogalessen worden gegeven door Theaterdocent en Yogadocent Anna Luka Da Silva.

Benieuwd naar juf Anna Luka? Bekijk hier haar filmpje!

Opmerkingen

1: Wanneer de begintijd van deze les niet aansluit op de eindtijd van de school van uw kind, schrijft u zich dan in op de reservelijst met de opmerking: 'Interesse in de les om 15:30 i.v.m eindtijd school'.

2: De lessen zijn volledig gratis om aan deel te nemen. Let op: Bij absentie (meer dan twee lessen missen zonder geldige opgaaf van reden) brengen wij een boete van 25 euro in rekening (het oorspronkelijke cursustarief). Dit om spookinschrijvingen te voorkomen.

Planning

Let op: BIj voldoende animo starten we ook een les om 15:30 tot 16:30.

Locatie: OBS Het Windas Nachtegaallaan 2 3121 XP

Periode

13-03-2023 t/m 12-06-2023

Locatie

OBS Het Windas

Beschikbaarheid

Maximum bereikt

Vragen over de activiteit?

Neem voor vragen over de activiteit contact op met Wijkcultuurklassen Schiedam