West/Zuid
Yoga
groep 1 - 3

Ouder & Kind Yoga - woensdag 15:30

In de Wijkcultuurklas Ouder en Kind Yoga staan ontspanning, het samen spelen en verbinding maken centraal.

Samen ga je aan de slag met yoga en ademhalingsoefeningen die helpen om lekker rustig te worden. Je werkt samen aan houdingen die helpen wanneer je je bijvoorbeeld verdrietig of boos voelt. Al spelender wijs krijg je tools mee om jezelf en elkaar goed aan te voelen. Van de oefeningen krijg je zeker ook energie en leer je om in je eigen kracht te staan. Iedere les wordt afgerond met een diepe ontspanning waarin je in verbinding met elkaar lekker tot jezelf kunt komen.

De Ouder en Kind Yogalessen zijn geschikt voor leerlingen uit groep 1-3 met een begeleider. De begeleider kan een vader of moeder zijn, maar ook verzorger, oppas of opa of oma. De lessen worden gegeven door Theater en Yogadocent Anna Luka Da Silva.

.

Opmerkingen

Let op: Deze les wordt op twee tijdstippen gegeven om 14:30 en 15:30. Zorg ervoor dat u zich voor het door u gewenste tijdstip inschrijft. De lessen duren 45 minuten.

Let op II: De lessen zijn volledig gratis om aan deel te nemen. Let op: Bij absentie (meer dan twee lessen missen zonder geldige opgaaf van reden) brengen wij een boete van 15 euro in rekening. Dit om spookinschrijvingen te voorkomen.

Planning

Deze serie bestaat uit 10 lessen.

Periode

woensdag 15:30 - 16:15
06-03-2024 t/m 22-05-2024

Locatie

CBS De Wieken
Westfrankelandsestraat 152 3117 AZ Schiedam

Beschikbaarheid

Maximum bereikt

Vragen over aanmelden voor de Wijkcultuurklassen?