Noordrand
Yoga
groep 1 - 4

Theater & Yoga - dinsdag 14:30

In de Wijkcultuurklas Theater en Yoga leer jij jezelf kennen in al jouw speciale kleuren! Samen gaan we op ontdekkingsreis door je héle lichaam. Wow! Kan dat? Ja! Want ik heb de schatkaart gevonden en neem jullie mee op reis! Wist je bijvoorbeeld dat er een zonnetje in jouw buik woont? Die gaan we met heerlijke bewegingen, wat we ook wel yoga noemen, wakker maken! Op vrolijke muziek neem ik je mee op reis door de magische wereld van jouw lichaam, waardoor je helemaal blij en ontspannen bent na onze avonturen. Iedere week spelen we een speciaal en magisch verhaal. Wat dacht je van een reis naar de Jungle vol dieren, geuren en kleuren? Ontmoeten we de krokodil die in jou leeft! Of doen we de maangroet en reizen we helemaal af naar de maan; een magische vlucht langs de sterren! Hou je van lekker gek doen en van fantasieverhalen spelen? Dan is de yoga- & theaterles echt iets voor jou!

De Theater en Yogalessen worden gegeven door Theaterdocent en Yogadocent Anna Luka Da Silva.

Benieuwd naar juf Anna Luka? Bekijk hier haar filmpje!

.

Opmerkingen

Let op I: Deze les wordt op twee tijdstippen gegeven om 14:30 én om 15:30. Let goed op dat u uw kind inschrijft voor het tijdstip dat haalbaar voor u is ivm de eindtijd van uw school.

Let op II: De lessen zijn volledig gratis om aan deel te nemen. Bij absentie (meer dan twee lessen missen zonder geldige opgaaf van reden) brengen wij een boete van 15 euro in rekening. Dit om spookinschrijvingen te voorkomen.

Planning

Deze serie bestaat uit 10 lessen.

Periode

dinsdag 14:30 - 15:30
05-03-2024 t/m 21-05-2024

Locatie

OBS De Violier
Stockholm 1 3124 SG Schiedam

Beschikbaarheid

Niet meer te reserveren

Vragen over aanmelden voor de Wijkcultuurklassen?