Noordrand
Muziek
groep 3 - 5

Blokfluit - maandag 14:30

De blokfluit is een handig instrument voor jonge kinderen om te beginnen met muziek maken. Je kan al snel een paar noten blazen en met elkaar een liedje spelen. Op een speelse manier maak jij kennis met de blokfluit en misschien is dit wel het begin van jouw muziekcarriƩre! De blokfluitlessen worden gegeven namens de Muziekvereniging Sint Radboud door docente Angela Conejo. In de les leren kinderen stap voor stap het instrument beheersen met verschillende oefeningen en liedjes uit het lesboek.

Let op: Bij deze les dient u bij de docent het lesboek (a 8 euro) en indien nodig een blokfluit (a 12 euro) aanschaffen. Het geld dient u bij de eerste les mee te nemen en contant af te rekenen met de docent.

.

Opmerkingen

Let op I:Deze les wordt op twee tijdstippen gegeven om 14:30 én om 15:30. Let goed op dat u uw kind inschrijft voor het tijdstip dat haalbaar voor u is ivm de eindtijd van uw school.

Let op II: De lessen zijn volledig gratis om aan deel te nemen. Bij absentie (meer dan twee lessen missen zonder geldige opgaaf van reden) brengen wij een boete van 15 euro in rekening. Dit om spookinschrijvingen te voorkomen.

Planning

Deze serie bestaat uit 10 lessen.

Periode

maandag 14:30 - 15:30
04-03-2024 t/m 27-05-2024

Locatie

IKC Kethel
Lindeijerstraat 14 3121 JB Schiedam

Beschikbaarheid

Niet meer te reserveren

Vragen over aanmelden voor de Wijkcultuurklassen?