Cultuureducatie Schiedam

Aanbieder

Cultuureducatie-Schiedam werkt samen met Fabela-Rozo theaterproducties, die een keur aan voorstellingen biedt voor basis- en speciaal-onderwijs. Fabela-Rozo kenmerkt zich door muzikale, interactieve voorstellingen met een sprookjesachtig karakter en geschikt voor alle groepen van het PO en SO.

Cultuureducatie-schiedam omvat twee disciplines, te weten:  vormgeving en theatervoorstellingen. Deze kunstvormen worden aan kinderen in de basisschool-leeftijd aangeboden in de vorm van lessen, projecten en voorstellingen. Deze activiteiten vinden voor het merendeel plaats in de Gemeente Schiedam in het PO, maar ook in (V)SO. Cultuureducatie-schiedam staat voor persoonlijk kunstonderwijs, waarbij creativiteit en expressie hoog in het vaandel staan. Er wordt naar gestreefd tussen school en vakdocenten van Cultuureducatie Schiedam een duurzame relatie te ontwikkelen, waarbij we open staan voor uw wensen en ideeën. Zo kunnen uw leerlingen op een vertrouwde manier werken aan hun creatieve ontwikkeling.

 

De vakdocenten zijn uiteraard in het bezit van een onderwijsbevoegdheid en hebben veel ervaring in "het onderwijsveld". Bovendien werken ze regelmatig, naast de lessen die ze geven in het onderwijs, voor o.a. het Ro-theater, Theater Maatwerk, het  Maastheater, Scapino, Meekers en diverse Jeugdtheaterscholen in Nederland . Ook zijn ze regelmatig zelf te zien op podia in binnen- en buitenland.

Contact

Cultuureducatie Schiedam

Weststraat 21

4527BR 4527BR

Vragen over een activiteit van Cultuureducatie Schiedam?