Podiumparel
groep 3 - 6

Herman, we have een probleem! (6+)

Theater aan de Schie

10, 9,8 De Hermannen hebben een raket gebouwd en gaan naar de maan 7, 6 op zoek naar een betere plek 5, 4 ze vliegen nog een keer om de wereld om van alles en iedereen afscheid te nemen 3, 2 daar gaan ze 1, Herman, we have een probleem!

Vlieg je met de lichtsnelheid van je problemen vandaan? Of ga je er recht op af en draai je er niet omheen? Op de aarde is het een zooitje en De Hermannen willen naar de maan. Keren ze de mensen op aarde de rug toe, of draaien ze toch om?

Kenmerken

Type activiteit: Voorstellingen

Discipline: Theater

Thema:

Leerdoelen: Ruimte, Kunstzinnige oriëntatie

21e eeuwse vaardigheden: Probleemoplossend vermogen, Creatief denken, Probleem oplossen

Periode

4 april 2024

Locatie

Wennekerpand, Vijgensteeg 2, Schiedam

Beschikbaarheid

Boekbaar

Extra informatie

  • Tijdsinvestering:

    65 minuten

Vragen over de activiteit?

Afbeelding Theater aan de Schie
Neem voor vragen over de activiteit contact op met Theater aan de Schie op 010 246 25 55 of via educatie@theateraandeschie.nl

Waarom?

Cultuurparels

Het volgen van de leerlijn Cultuurparels waarborgt een brede ontwikkeling cultuureducatie voor de leerlingen van groep 1 t/m 8. De uitvoering van de Cultuurparels vindt plaats in opdracht van de schoolbesturen. Zij staan garant voor het budget van 10 euro per leerling per jaar. De programma’s van de Cultuurparels zijn samen met de instellingen en scholen ontwikkeld. Door de Cultuurparels te volgen, bezoekt elke bouw eenmaal elke culturele instelling in de stad en is ook de doorgaande leerlijn Brandersstad voor alle leerlingen van Schiedam gewaarborgd.