Podiumparel
groep 7 - 8

Laat me met rust (10+)

Theater aan de Schie

Grote kleinkunst voor jonge mensen.
Jasper Smit zingt over ouders die niet eens een elektrische fiets voor je kopen. En over zó iets ergs hebben uitgevreten dat je bang bent dat je vader je onterft. Over slecht zijn op school terwijl je goed bent in van alles. En over met rust gelaten willen worden als je op je kamer zit.
Jaspers liedjes zijn gemaakt om te raken én om de tongen los te maken. Wanneer het eerste sterke verhaal uit het publiek komt, is het hek van de dam!

Kenmerken

Type activiteit: Voorstellingen

Discipline: Muziek

Thema:

Leerdoelen: Kunstzinnige oriëntatie

21e eeuwse vaardigheden: Sociale en culturele vaardigheden, Zelfregulering, Kritisch denken, Probleem oplossen

Periode

mei

Locatie

Wennekerpand, Vijgensteeg 2, Schiedam

Beschikbaarheid

Boekbaar

Extra informatie

  • Tijdsinvestering:

    50 minuten

Vragen over de activiteit?

Afbeelding Theater aan de Schie
Neem voor vragen over de activiteit contact op met Theater aan de Schie op 010 246 25 55 of via educatie@theateraandeschie.nl

Waarom?

Cultuurparels

Het volgen van de leerlijn Cultuurparels waarborgt een brede ontwikkeling cultuureducatie voor de leerlingen van groep 1 t/m 8. De uitvoering van de Cultuurparels vindt plaats in opdracht van de schoolbesturen. Zij staan garant voor het budget van 10 euro per leerling per jaar. De programma’s van de Cultuurparels zijn samen met de instellingen en scholen ontwikkeld. Door de Cultuurparels te volgen, bezoekt elke bouw eenmaal elke culturele instelling in de stad en is ook de doorgaande leerlijn Brandersstad voor alle leerlingen van Schiedam gewaarborgd.