Podiumparel
groep 3 - 5

Bliep bliep (5+)

Theater aan de Schie

Een robot die alles voor je doet. Voordat je zelf weet wat je wilt, weet de robot het al. Het kruiswoordraadsel is al ingevuld voor je eraan begonnen bent. Je moeder heeft al een bloemetje voor je er zelf aan dacht. Je schoenen zijn al gestrikt, je haren gekamd, je tanden gepoetst, kamer opgeruimd, was gedaan…..

Tijd om ‘m even uit te zetten, maar waar is de STOPKNOP!
Met veel fysieke humor, live tekeningen en live muziek komt een indringend verhaal tot leven over een man en zijn robot.

Kenmerken

Type activiteit: Voorstellingen

Discipline: Theater

Thema:

Leerdoelen: Kunstzinnige oriëntatie

21e eeuwse vaardigheden: Sociale en culturele vaardigheden, Kritisch denken, Creatief denken

Periode

16 april 2024

Locatie

Wennekerpand, Vijgensteeg 2, Schiedam

Tijdinvestering

45 minuten

Beschikbaarheid

Boekbaar

Aanmelden

LET OP: Dit programma is ook boekbaar via het vrije aanbod!

Extra informatie

  • Tijdsinvestering:

    15 minuten voor aanvang aanwezig, 45 minuten voorstelling

  • Het programma Cultuurparels is voorgefinancierd door de schoolbesturen. Boek je een programma via het vrije aanbod dan dient de school de kosten voor deelname zelf te betalen. Heb je de Cultuurparels met jouw klas dit schooljaar al benut? Boek dit project dan via het vrije aanbod.

Vragen over de activiteit?

Afbeelding Theater aan de Schie
Neem voor vragen over de activiteit contact op met Theater aan de Schie op 010 246 25 55 of via educatie@theateraandeschie.nl

Waarom?

Cultuurparels

Het volgen van de leerlijn Cultuurparels waarborgt een brede ontwikkeling cultuureducatie voor de leerlingen van groep 1 t/m 8. De uitvoering van de Cultuurparels vindt plaats in opdracht van de schoolbesturen. Zij staan garant voor het budget van 10 euro per leerling per jaar. De programma’s van de Cultuurparels zijn samen met de instellingen en scholen ontwikkeld. Door de Cultuurparels te volgen, bezoekt elke bouw eenmaal elke culturele instelling in de stad en is ook de doorgaande leerlijn Brandersstad voor alle leerlingen van Schiedam gewaarborgd.