Podiumparel
groep 1 - 4

Hap uit je bed (4+)

Theater aan de Schie

Hap uit je bed’ is een mimevoorstelling vol slapstick en acrobatiek. Een beeldend verhaal zonder tekst, als je je ogen echt opent dan komen gewone slaapkamerspullen tot leven en blijkt wakker blijven leuker dan slapen.

Isa en Niek willen nu slapen. De gordijnen zijn dicht, tanden netjes gepoetst en pyjama’s aan. Alles is zoals het hoort te zijn. Even is het donker, maar dan…Huh, kijkt dat lampje me aan? Nee, dat kan niet, we moeten slapen. Hé, jouw kussen rent kwispelend achter die tandenborstel aan! Een voorstelling over spelen met 'hoe het hoort'.

Kenmerken

Type activiteit: Voorstellingen

Discipline: Theater

Thema:

Leerdoelen: Kunstzinnige oriëntatie

21e eeuwse vaardigheden: Sociale en culturele vaardigheden, Creatief denken

Periode

23 april 2024

Locatie

Wennekerpand, Vijgensteeg 2, Schiedam

Tijdinvestering

45 minuten

Beschikbaarheid

Boekbaar

Aanmelden

LET OP: Dit programma is ook boekbaar via het vrije aanbod!

Extra informatie

  • Tijdsinvestering:

    15 minuten voor aanvang aanwezig, 45 minuten voorstelling

  • Het programma Cultuurparels is voorgefinancierd door de schoolbesturen. Boek je een programma via het vrije aanbod dan dient de school de kosten voor deelname zelf te betalen. Heb je de Cultuurparels met jouw klas dit schooljaar al benut? Boek dit project dan via het vrije aanbod.

Vragen over de activiteit?

Afbeelding Theater aan de Schie
Neem voor vragen over de activiteit contact op met Theater aan de Schie op 010 246 25 55 of via educatie@theateraandeschie.nl

Waarom?

Cultuurparels

Het volgen van de leerlijn Cultuurparels waarborgt een brede ontwikkeling cultuureducatie voor de leerlingen van groep 1 t/m 8. De uitvoering van de Cultuurparels vindt plaats in opdracht van de schoolbesturen. Zij staan garant voor het budget van 10 euro per leerling per jaar. De programma’s van de Cultuurparels zijn samen met de instellingen en scholen ontwikkeld. Door de Cultuurparels te volgen, bezoekt elke bouw eenmaal elke culturele instelling in de stad en is ook de doorgaande leerlijn Brandersstad voor alle leerlingen van Schiedam gewaarborgd.