Anne van den Beuken

Ik ben Anne, een creatieve en expressieve musicalactrice. Ik ben gek op alles dat met theater, dans, muziek en het vertellen van verhalen te maken heeft. Ik wil graag mijn liefde voor musical en het vertellen van verhalen overbrengen op anderen.

In mijn aanbod zit daarom ook onder ander 'Theatrale workshops rondom een boek'. Hierbij maken we kennis met een boek op een theatrale en muzikale manier. Met deze workshops wil ik het leesplezier stimuleren. Kinderen beleven het verhaal door zich creatief en bewegend te uiten.

Daarnaast geef ik ook theatrale workshops in verschillende vormen. Een musicalworkshop waarbij we kennis maken met de disciplines zingen, dansen en acteren. Ook kan er gekozen worden voor een workshop met maar een discipline. Daarnaast is Anne ook inzetbaar voor het regisseren bij groep 8 musicals of andere theatrale projecten. 

Ik heb in verschillende professionele musicalproducties gestaan zoals De Gelaarsde Kat en De Sprookjessprokkelaar van Efteling Theaterproducties. Daarnaast ben ik werkzaam als regisseur, choreograaf en musicaldocent bij verschillende kunstinstellingen. Ik maak zelf voorstellingen en organiseer theaterworkshops op scholen en in bibliotheken.