Anna Luka da Silva

Hoi! Mijn naam is Anna Luka en ik heb een achtergrond in theater (Toneelacademie Maastricht) en Dru yoga. Ik ben actief als yoga- en theater docent, holistisch coach & massage therapeut. 

M’n grootste passie is mensen inspireren hun eigen balans te vinden zodat ze van binnenuit kunnen leven: zijn wie ze werkelijk zijn en hun hele leven daarnaar mogen vormgeven. Dat is voor mij de definitie van vrijheid!

In de kinderyoga- en theater lessen geef ik de kids vooral de ruimte om zichzelf te zijn en creëer ik een veilige ruimte voor zelfexpressie. Daarin worden ze met yoga op nieuwe manieren bewust van hun eigen lichaam. Ze leren bijvoorbeeld ademhaling om tot rust te komen, bewegingen die helpen bij boosheid, en houdingen voor meer zelfvertrouwen. Via fantasierijke verhalen & spellen ontdekken ze nieuwe aspecten van zichzelf, in veilige verbinding met de andere kinderen in de groep. In de lessenreeks krijgt ieder kind de ruimte om op te bloeien en daarin gezien te worden. 

Met de kinderyoga- en theaterlessen ontwikkelen kinderen een groot lichaamsbewustzijn en leren ze tools om telkens weer hun eigen balans te vinden door middel van beweging, ademhaling en zelfexpressie.

Ik ben ook te benaderen voor langlopende series Theater en Yoga onder schooltijd waarmee bij de leerlingen een stevige en gezonde bedding van zelfbewustzijn en zelfvertrouwen wordt gecreëerd waar ze voor de rest van hun leven profijt van kunnen hebben!