Excursie
groep 7 - 8

Informatiecentrum Futureland

Beleef de modernste haven van Europa!

Dichterbij de modernste haven van Europa kan je niet komen. In FutureLand, het gratis informatiecentrum van Havenbedrijf Rotterdam op Maasvlakte 2, ervaar je de ontwikkeling van het nieuwste havengebied van Rotterdam met eigen ogen. Er is van alles te zien, te doen en te leren. Bezoek FutureLand met een groep of klas en geniet van het uitzicht op automatische containeroverslag en de grootste containerschepen ter wereld. Het is mogelijk een presentatie en rondleiding te boeken met een ervaren voorlichter. Of breid je bezoek uit met een rondrit of vaartocht door de moderne havens. In de interactieve omgeving van FutureLand is altijd wat te beleven!

FutureLand is een waardevol uitje voor leerlingen vanaf de bovenbouw van de basisschool. Neem contact met ons op voor meer informatie over de verschillende activiteiten via www.futureland.nl/onderwijs

Kenmerken

Type activiteit: Excursie

Thema: Milieu, Techniek, Verkeer_en_vervoer

Duurzame ontwikkelingsdoelen:
9. Industrie, innovatie en infrastructuur11. Duurzame steden en gemeenschappen12. Verantwoorde consumptie en productie

Locatie

Beschikbaarheid

Niet online te reserveren

Kosten

zie mogelijkheden via de website van Futureland

Extra informatie

  • Opmerkingen:

    De lessen zijn volledig gratis om aan deel te nemen. Let op: Bij absentie (meer dan twee lessen missen zonder geldige opgaaf van reden) brengen wij een boete van 15 euro in rekening. Dit om spookinschrijvingen te voorkomen.

Vragen over de activiteit?

Neem voor vragen over de activiteit contact op met Futureland